Descoperă noul parfum concentrat pentru haine - PURE

Parfumurile de haine concentrate, de la Hypno Casa, parfumuri care sunt cu adevărat deosebite, fiind special create pentru a îngriji și parfuma hainele tale într-un mod delicat și rafinat. Formulele sale concentrate permit persistența aromei în țesături, astfel încât vei simți aceste note subtile și reconfortante pe tot parcursul zilei. Fiecare haină va deveni o oază de prospețime și eleganță, iar tu vei fi învăluit(ă) într-o stare de bine și rafinament. 

Cel mai nou parfum de haine concentrat este aroma PURE, o experiență olfactivă ce te va purta într-o călătorie plină de prospețime și rafinament. Începând cu o notă de vârf revigorantă de pin, care te învăluie într-o briză proaspătă, se conturează apoi aroma vie și spumoasă a păducelului și a crinului de câmpie, aducând în sufletul tău senzația pură a naturii. În inima parfumului, te vei regăsi într-o grădină luxuriantă, unde magnolia și trandafirul se întâlnesc pentru a-ți oferi o dulceață subtilă, cu atingeri fructate și delicate. Finalul este marcat de o bază lemnoasă, profundă și învăluitoare, îmbogățită de mosc alb și boabe tonka, pentru a-ți lăsa o impresie persistentă și seducătoare.  

 Descoperă plăcerea pură a parfumurilor de haine de la Hypno Casa și transformă rutina îngrijirii hainelor într-o experiență  unică și într-un moment de răsfăț și senzualitate.

iti recomandam

Parfumul este o amprentă a sufletului, un mod de viață.

Înconjoară-te de cele mai plăcute arome și lasă-te cucerit de esența care te reprezintă.