Parfum sofisticat, elegant și memorabil: Dolce ROMA XXI

Parfumul cu bete Dolce Roma de la Locherber Milano este o alegere potrivită pentru cei care caută o experiență parfumată elegantă și sofisticată. Acest parfum este inspirat de orașul Roma, combinând arome proaspete și citrice cu note calde și lemnoase pentru a crea un parfum echilibrat și rafinat.

Dolce Roma XXI ne însoțește în inima unui loc atemporal, unde haosul și frumusețea dansează împreună încă din zorii timpului. Este o plimbare amețitoare printre tentațiile dolce vita. Explicită și pasională, combinația sa ancestrală ne duce la esența unui oraș care a fost și va fi întotdeauna. Proaspăt și senzual, se deschide cu note fructate și citrice de bergamotă, coacăze, ananas, măr și struguri roșii. O arhitectură aromatică elegantă în care note de trandafir, smochin și lemn de măslin evoluează într-un final cald și învăluitor de mosc, vanilie, chihlimbar și patchouly

 Parfumul cu bete Dolce Roma este realizat în Italia, folosind doar cele mai bune ingrediente, pentru a oferi o experiență parfumată de înaltă calitate. Este un parfum sofisticat, elegant și memorabil, care va rămâne o alegere populară pentru mulți ani de acum încolo.

 

 

iti recomandam

Parfumul este o amprentă a sufletului, un mod de viață.

Înconjoară-te de cele mai plăcute arome și lasă-te cucerit de esența care te reprezintă.