Conform cerințelor Regulamentului pentru protecția datelor,(GDPR) (EU)2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Neoteric Lifestyle are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Colectăm și utilizăm date cu caracter personal în măsura permisă prin lege sau dacă am primit consimțământul vizitatorului sau clientului nostru.

Datele colectate sunt absolut necesare pentru plasarea unei comenzi si derularea contractului (confirmarea comenzii, facturare, livrare, garantii si service). Aceste date sunt: numele, prenumele, adresa de email, telefonul si adresele de facturare / livrare. Aceste date vor fi completate de vizitatorul care doreste sa deschida un cont si / sau sa plaseze o comanda. Datele vor fi folosite în scop analitic si administrativ pentru îmbunătățirea ofertelor comerciale și a publicității desfășurate în vederea acestora.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății, iar găzduirea și stocarea lor au loc pe teritoriul României.

Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor sunt: office.neoteric@gmail.com

Sistemele informatice si procedurile software utilizate pentru operarea site-ului dobandesc, in timpul functionarii lor normale, unele date cu caracter personal a caror transmitere este implicita in utilizarea protocoalelor de comunicare pe Internet. Acestea sunt informatii care nu sunt colectate pentru a fi asociate cu persoanele vizate identificate, dar care prin natura lor ar putea, prin prelucrarea si asocierea cu datele detinute de terti, sa permita identificarea utilizatorilor. Aceasta categorie de date include adresele IP sau numele de domenii ale computerelor utilizate de utilizatorii care se conecteaza la site, adresele din notatia Uniform Resource Identifier (URI) a resurselor solicitate, ora solicitarii, metoda utilizata pentru a trimite cerere catre server, dimensiunea fisierului obtinut ca raspuns, codul numeric care indica starea raspunsului dat de server (de succes, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si mediul computerului utilizatorului. Aceste date sunt utilizate in scopul unic de a obtine informatii statistice anonime cu privire la utilizarea Site-ului si pentru a verifica functionarea corecta a acestuia, pentru a identifica anomalii si / sau abuzuri si sunt sterse imediat dupa prelucrare. Datele ar putea fi utilizate pentru a stabili responsabilitatea in cazul unor ipotetice infractiuni informatice impotriva site-ului sau a tertilor.