Descoperă parfumul ambiental subtil dar intens, Klinto 1817

Răspândit mai ales în Veneto, vinul Clinto (sau clintòn) se bea o "Scuea" (castron) și însoțea masa frugală a celor de la țară, pe care o împărțeau cu prietenii împreună cu o felie bună de salam sau "sopressa" și o "ciopeta" (pâine tipică). A sosit pe bătrânul continent din America la începutul secolului al XIX-lea, când filossera, o mică insectă parazită a viței de vie, periclita grav viticultura din întreaga Europă. S-a decis altoirea viței de vie europene pe rădăcini de viță de vie americană și hibrizi, rezistenți la atacurile acestui parazit devastator. Tocmai din încrucișarea a două soiuri de viță de vie americană sălbatică s-a născut Clinto, caracterizat printr-o culoare violet intens, un parfum intens de fructe și o aromă inconfundabilă de căpșuni. Un vin intrigant și puțin cunoscut, interesant de descoperit și, mai ales, greu de găsit, din care ne-am inspirat pentru realizarea acestui nou parfum, Klinto, incitant și seducător.

Capacul T2 este creat manual, conform unor tehnici patentate de Locherber, care amintesc de un capitel al unui templu roman, pentru a sublinia influența culturii Romei antice și pentru a crea o piesă de design Made in Italy care să pună și mai mult în valoare spațiul care ne înconjoară.

Caracteristica acestui parfum Klinto 1817  permite ca acest difuzor elegant să fie inserat în orice mediu oferind o experiență olfactivă de neuitat.

iti recomandam

Parfumul este o amprentă a sufletului, un mod de viață.

Înconjoară-te de cele mai plăcute arome și lasă-te cucerit de esența care te reprezintă.