Hypno Casa Italy

Hypno Casa Italy

Italscent este o companie, înființată în 2003, specializată în producția de parfum rafinat și de calitate pentru diferite tipuri de ambient. De atunci, Italscent și-a dedicat resursele cercetării și dezvoltării de forme și design originale care să fie aplicate producției sale, în adevărata tradiție Made in Italy. Misiunea noastră este să îmbinăm forma și substanța, materialele unice și prețioase, designul la modă, cu parfumurile rafinate și personale. Studiul, selecția și combinarea diferitelor tipuri de elemente servesc la crearea unor parfumuri unice, recunoscute și caracteristice.
Să vă modelăm emoțiile, Italscent, de-a lungul anilor, s-a dezvoltat și specializat în producția de parfumieri, reînnoindu-și continuu propunerile pentru a interpreta mai bine stilurile și tendințele contemporane, urmărind modurile, dar și anticipându-le, fără a renunța vreodată la îngrijirea artizanală a produselor lor.
Filozofia lor rămâne aceea a artizanalului Made in Italy, atât pentru parfumuri, obținute grație componentelor naturale și combinații unice obținute după multe teste și încercări, atât pentru design, elegant și rafinat, perfect pentru a primi și răspândi parfumurile noastre.
O nouă modalitate de a crea senzații neobișnuite. Un stil unic, personal. Al tău.

Hypno Casa creează emoții, combină esențe și design, creează combinații distincte pentru a se exprima și a fi înconjurat de propriile dorințe. Produce difuzoare de cameră și parfumuri, dar nu numai. Credem că fiecare ar trebui să fie mereu imersat în parfumul pe care îl preferă, pentru a trăi fiecare moment din plin. Creeaza, de asemenea, parfumuri și esențe pentru rufe, mașină, tesaturi.
Vă ajutăm să modelați atmosfera din jur printr-o experienta olfactivă unică cu Hypno Casa Italy,

iti recomandam

Parfumul este o amprentă a sufletului, un mod de viață.

Înconjoară-te de cele mai plăcute arome și lasă-te cucerit de esența care te reprezintă.