Rosso Nobile

Rosso Nobile este un parfum ambiental al celebrului brand italian Dr. Vranjes. Acest parfum este inspirat de vinul italian de calitate superioară și a fost creat pentru a recrea atmosfera rafinată și sofisticată a unei seri de degustare a vinului în Toscana.

Parfumul Rosso Nobile are o notă de vârf proaspătă, dată de portocală amară, iar notele de mijloc sunt date de trandafir și magnolie, care adaugă un aer floral și delicat. În cele din urmă, notele de bază sunt date de mosc, vanilie și ambra, oferind un finisaj cald și confortabil.

Acest parfum ambiental este disponibil sub formă de spray de cameră sau de difuzor de bambus, ceea ce face posibilă utilizarea sa în orice mediu. Rosso Nobile este ideal pentru utilizarea în camera de zi, în dormitor sau în orice loc în care doriți să creați o atmosferă rafinată și plăcută.

În plus, parfumul Rosso Nobile este fabricat din ingrediente de înaltă calitate și este creat de către Dr. Vranjes, un brand italian de renume în domeniul parfumurilor de interior. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai populare parfumuri din colecția Dr. Vranjes.

În general, Rosso Nobile este un parfum ambiental sofisticat și plăcut, care este ideal pentru oricine dorește să creeze o atmosferă elegantă și rafinată într-un anumit mediu.

iti recomandam

Parfumul este o amprentă a sufletului, un mod de viață.

Înconjoară-te de cele mai plăcute arome și lasă-te cucerit de esența care te reprezintă.